Konfirmandläger i Njombe

De två senaste veckorna har varit intensiva, men väldigt roliga! Spännande att se hur svenskar och tanzanianer som aldrig träffats tidigare integrerar med varandra.


Amanda och hennes kompis Ester


Anton och Thorath


Sara och Christina

Kanske var det inte helt enkelt att från början förstå varandras engelska brytning, men allteftersom tiden gick blev det lättare. Lektioner, lekar, sånger, danser, måltider, andakter, sömn, glädje och magont delades intensivt med varandra under en veckas tid.På midsommaraftons kväll avslutades lägret först med en fotbollsmatch som slutade 1-1 och sedan efter kvällens festmåltid med små grodorna runt en mini-midsommarstång.Kvällen avslutades med en allmän presentutdelning, alla fick en present var, som minne från en för alla oförglömlig vecka.

Eddie får en snygg batikskjorta.

Så avslutades lägret med ett dygn i Mikumi National Park, där konfirmanderna fick uppleva den storslagna naturen och savannens vilda djur. Att betrakta solnedgången och reflektera över dagens händelser gjorde att upplevelserna blev starkare.En fantastisk vecka! En väldigt intesiv vecka för de fantastiskt duktiga ledarna som förtjänade skönt horisontalläge i solen sista dagen! Ni är diamanter värda, Sussie, Tobias och Gabriella!

Kommentarer
Postat av: Eva Östling

Hej BrittsofiitanzaniaTack för att min son fick ett konfirmationsläger han aldrig kommer att glömma.Hoppas att han kan hålla kontakten med sin rafiki kompis.Stor kram från

Eva//Eddies mamma

2008-06-26 @ 16:26:08
Postat av: Sofie

Megafin blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-11 @ 11:55:43
URL: http://gravidforsakring.net
Postat av: Erika

Jag tycker att det är rätt svårt att göra en bra design till sin blogg - hur har du burit dig åt? Du har ju en riktigt snygg blogg!

2011-07-13 @ 03:44:32
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0